Tennisbanen en kunstgrasvelden

Het aanleggen van tennisbanen en kunstgrasvelden wordt door onze vakmensen nauwkeurig uitgevoerd. Wij leveren en monteren in samenwerking met onze partners ook de materialen, zodat u een kant en klaar sportveld opgeleverd krijgt.

Thematuinen

Engels, Chinees, Oosters, prairie of romantisch. Thematuinen zijn erg populair. Een alternatief is een landschapstuin. Een tuin die zich kenmerkt door grote grasvelden op het liefst heuvelachtig terrein omgeven door boompartijen. Wij kunnen tuinen voor u aanleggen die direct na aanleg een volwassen resultaat hebben.

Tuinonderhoud

Elke tuin is uniek. Ook uw tuin. Deze verdient daarom ook onderhoud. Hierdoor blijft de tuin in topconditie. Wij stellen samen met u een onderhoudsplan op. Hierin zullen we de specifieke wensen opnemen en onze expertise gebruiken om dit zorgvuldig uit te voeren.

Onderhoud bestaat uit verschillende facetten. Denk hierbij aan snoei en bemesting. Graag lichten wij dat toe in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op of laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter zodat wij u kunnen contacteren.

Vijver en waterpartijen

Een sprankelende vijver of waterpartij geeft uw tuin een bijzondere uitstraling. Een waterpartij met vissen en waterplanten creëert een grote aantrekkingskracht. Door het gebruik van moderne materialen is het aanleggen van een vijver niet meer zo kostbaar als vroeger en is het resultaat verbluffend.

Contactgegevens

Den Boon Group Exclusieve Tuinrealisatie B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 – 692 015
info@denboongroup.nl

Copyright © DBG Exclusieve Tuinrealisatie 2024 | DBG Exclusieve Tuinrealisatie is onderdeel van Den Boon Group